fredag 30 juli 2010

Fallen ängel, ute nu!

En svuren ed ... En fallen ängel ... Förbjuden kärlek ...
Precis som Bella i Twilight dras till Edward, faller Nora handlöst för den mystiske Patch. Och plötsligt befinner hon sig i en uråldrig kamp mellan de odödliga.
För att pojken hon älskar ska få sina vingar tillbaka måste Nora offra sig själv. Men kommer han att tillåta det?
Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.
Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än hennes närmaste vänner. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...
Fallen ängel är en mörk och romantisk berättelse som centreras kring konflikten mellan de odödliga. Becca Fitzpatrick har flyttat mytologin om de fallna änglarna från gamla bibliska referenser till våra dagar.
Nu finns den här bra boken äntligen ute på svenska. Har ni planerat att läsa den? Eller har ni kanske redan läst den på originalspråket?

Ni kan läsa min recension av boken här.

7 kommentarer:

 1. Jag ska läsa den på engelska snart :)

  SvaraRadera
 2. Jag har läst den - på svenska. Tyckte mycket om den. Fallen ängel är verkligen en spännande bok. För mer ingående recension, ta ett kik på bloggen ;)

  SvaraRadera
 3. Läste den på engelska den var väldigt bra :p

  SvaraRadera
 4. Jag SKA fixa den. Snart. När jag orkar. Asså, jag läser True Blood serien just nu. Så jag hinner inga fler. Men den verkar bra! Du skriver så att jag förstår. Vilket är bäst.

  SvaraRadera
 5. jag vill gärna köppa och läsa denna boken pga att den verkar vara jätte bra,jag har läst resencionen av boken och tyckte att den verkar väldigt bra XD

  SvaraRadera