onsdag 27 oktober 2010

Avslöjat omslag för Awakened!

Är det inte vackert? Med stort V. (Klicka på bilden för att se bättre)

Det amerikanska omslaget av den åttonde boken i House of Night-serien har nu avslöjats. P.C har på sin blogg skrivit att det föreställer Rephaim, som han såg sig själv i den där fontänen.

I det här läget ångrar jag att jag har de brittiska utgåvorna av böckerna, men oh well.

I allmänt så tycker jag den här serien är ... lite mindre än helt okej. Minst sagt löjlig, vid tillfällen, och rent utav omogen, men ändå helt klart underhållande, så jag ska troligen fortsätta läsa serien.

Vad tycker ni om omslaget? Och läser ni House of Night-serien.? Jagad, den femte svenska översättningen verkar ha kommit ut nu, förresten.Så här ser förresten det brittiska omslaget för Awakened ut. Detta omslag har funnits ute betydligt längre än det amerikanska. Jag tycker om det, och det är ett av de bästa brittiska omslagen i serien, men det slår verkligen inte det amerikanska. 

Eller vad tycker ni?

2 kommentarer:

  1. Har alltid gillat de amerikanska omslagen bättre, men tyvärr har jag alla böcker med brittiska omslag.. Även denna gång är det amerikanska finare, väldigt snyggt faktiskt! Men håller också med om att det brittiska på Awakened är bland de snyggaste hittills!

    SvaraRadera
  2. Tycker att det brittiska versionen verkar mer 'slarvig', men den är fortfarande fin :)
    Men tror inte att något klår Awakened omslaget för tillfället..

    SvaraRadera