söndag 2 januari 2011

Omslagsjämförelse: Gone


US | UK
SE

Förmodligen US, som vanligt. Det är relevant, och jag tycker det är helt okej. För en gångs skull ser man åtminstone hela ansikten, istället för halvor. UK är totalt uteslutet, för det säger mig absolut ingenting. Det enda märkbara är att texten glöder, och att det står någon okänd person i O:et. Det är tråkigt. SE är precis som US också det helt okej. Vet dock inte riktigt hur jag ska utveckla den åsikten. Jag gillar att man ser the FAYZ under titeln.

Så, ja, US blir det, skulle jag tro. Vilket föredrar ni?

3 kommentarer:

  1. Håller med om UK, sjukt tråkigt. De andra två är helt okej, men tror nog jag föredrar det svenska omslaget. Inget av dem är speciellt fina egentligen, men det händer lite mer i det svenska än på US :)

    SvaraRadera
  2. US gillar jag mest. UK är tråkigt.. SV är helt okej, lite mer dramatiskt än US. Men US är mer tydligt och man börjar undra mer vad de kollar på.. Så US blir det!

    SvaraRadera
  3. UK gillar jag mer för den är så jäkla häftig! Om du har sett den i verkligheten är den jättecool! :D Sidorna är gula och där de står micheal grant är liksom lite osynligt ibland :) annars ser SV också intressant ut :)

    SvaraRadera