fredag 11 februari 2011

Bookshelf tour?

Phew. Spenderade just den senaste ... tiden (höll inte riktigt koll) med att sortera om min bokhylla. Blev väl hyfsat nöjd. Försökte denna gång ordna det hela i bokstavsordning, och med några få justeringar och omarrangeringar med storlek och format och så, så blev jag rätt nöjd. Hyllan blev som väntat full innan jag fått in alla böcker, men det får väl duga. De får ligga utströdda tills jag skaffar en ny bokhylla, vilket lär dröja, för först måste det finnas plats för en, och det gör det först när min tillfälliga garderob är borta och pappa gjort klart den nya, och det lär ta ett tag.

Anyway, funderar på att kanske göra en bookshelf tour. Har trots allt fått en efterfrågan dessutom, och har hållit på att överväga det alltsedan, för jag tror jag känner mig sugen på att göra en. Någon mer som skulle vilja se en?

Enda problemet skulle väl vara att jag måste vänta tills familjen inte är hemma, för jag vill undvika frågor om varför jag pratar med mig själv...

6 kommentarer:

 1. Åh jag skulle älska det! (det var ju jag som requestade det *_* ) Kolla in mig på youtube förrästen, mitt username är : diaryofabooknerd. Eller så kan du bara följa min blogg för jag läggaer upp alla klipp där :)

  SvaraRadera
 2. ja gör det! skulle vara roligt att se din bokhylla det verkar som du har massa med böcker :)

  SvaraRadera
 3. Det vore jätteroligt om du gjorde det! :)

  SvaraRadera
 4. Det skulle vara roligt. Hur många böcker har du på ett ungefär? :)

  SvaraRadera
 5. Ja gör en tour. :)
  Förresten, hur orkar du sortera allt? XD :) ♥ Mina bokhyllor är lite hur som helst. Alltså helt osorterade och stökiga.

  SvaraRadera
 6. Ja, gör en! Jag älskar bookshelf tours! :D

  SvaraRadera