söndag 24 april 2011

När man inte har någon inspiration...

Och så är påsklovet nästan över då. Har på sätt och vis lyckats åstadkomma en hel del, samtidigt som det i stort sett stått still på läsfronten, vilket betyder att uppdateringen har varit minst sagt icke-existerande. Det känns nästan som att jag har slut på saker att skriva om. 

Jag har alltid på den här bloggen varit typen som haft specifika kategorier. Aldrig skriver jag mer random inlägg. Detta har gjort bloggen ganska bristfällig, och det är jag inte alltför nöjd med. 

Jag vill skriva om mer saker, bara skriva, men jag har ärligt talat ingen aning om vad. Det blir liksom mest bara recensioner, och ett fåtal nyheter. Kanske slänger jag in ett citat då och då, men annars så, ja... Jag ska självklart försöka bli bättre, men jag vet inte hur bra det kommer lyckas direkt.

Hur finner ni inspiration när ni bloggar?

3 kommentarer:

  1. Jag skriver lite om allt möjligt men bloggen är ju riktad liksom inom böcker och foto, fast jag bjuder på en hel del mer än bara det :)

    SvaraRadera
  2. Jag tittar runt ganska mycket på andra bloggar. Där kan man få lite inspiration tycker jag. Man kan kanske göra några sådan listor som cirkulerar runt eller så får man bara lust att skriva om något som någon annan har nämnt. Nu blev detta ganska rörigt, men jag hoppas du fattar vad jag menar =)

    SvaraRadera
  3. Man får ju mycket inspitaration av andra bloggare och så blir det ju ofta att man skriver det som man känner för. Kanske har man själv precis upptäckt att en ny bok kommer ut om en månad som man själv vill läsa, då delar man det gärna med andra också.

    SvaraRadera