söndag 29 april 2012

Video: Vad jag läser just nu

En video där jag berättar vilka böcker jag läser just nu. Enjoy. Eller inte. Ert val. Berätta gärna i kommentarerna vad ni själva läser. Bara för att, liksom.

8 kommentarer:

 1. herregud XD jag skulle få abstinensbesvär av att ha så många påbörjade böcker X) Hoppas du läser ut The Maze Runner i alla fall, den är grym! :D
  Jag började precis läsa Clarity av Kim Harrington, sida 28 ^^ Jag kan bara läsa en bok åt gången, hehe X)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukade läsa en bok åt gången. En gång i tiden. Vet inte vad som hände xD

   The Maze Runner verkar riktigt bra, ja, så den återkommer jag förhoppningsvis till snart.

   Radera
 2. Håller med Pia, Gud vad många böcker du läser samtidigt! Jag blandar redan ihop handlingarna när jag läser 3 böcker. Hur lyckas du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ärligt talat betyder "läser" mest "glömmer bort och låter damma i bokhyllan". När jag då återgår till en bok efter en paus kan det ofta hända att jag tänker "vänta, vem gjorde vad, när?" xD

   Radera
 3. Haha gu va kul! Och vad jag känner igen mig! Har också tusen böcker igång samtidigt jämt >.<

  Får jag kanske sno idén och göra en likadan video nån dag? Tycker de var en hemskt kul ide! Länkar förstås till dig och skriver att du var först ;)

  SvaraRadera
 4. Shit så många böcker! Jag brukar ha två böcker igång + några i bokhyllan där bokmärket sitter i men som jag har gett upp för att de var för tråkiga.
  Men just nu läser jag i alla fall City of Secrets och Nich and Norahs infinitive playlist tror jag den heter :)

  SvaraRadera
 5. Jag dog allvarligt lite efter nummer 14 och trodde inte att det skulle vara möjligt att kunna passera 20 - men det lyckades du med ganska så väl! Det mest imponerande är ju ändå att du kommit rätt långt i samtliga böcker, haha. :D Sjukt härlig video!

  Själv håller jag på att sakta men säkert plöja mig igenom min bibliotekshög och har för tillfället Epifanier av James Joyce överst i högen, men ska nog inom kort läsa En gång av Margaret Wild.

  SvaraRadera